Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. lansează primul blog de companie privind siguranţa rutieră

Ploiești, 29 aprilie 2013 –  S.C. Industrie Mică Prahova S.A. lansează blogul de companie  ”Drumul în siguranță.” Blogul a fost creat exclusiv pe tematica siguranței rutiere, ca parte a angajamentului asumat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranței Rutiere.

Conform studiilor internaționale în domeniu, marcajele şi indicatoarele rutiere sunt modalități simple de reducere a numărului victimelor accidentelor rutiere. Prin lansarea blogului, societatea intenţionează să promoveze aceste soluţii la nivel local, deoarece este știut că România se află printre ţările cu cea mai ridicată rată a mortalităţii din cauza accidentelor rutiere.

Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficientă a informaţiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mică Prahova S.A., conştientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar şi educarea acestora în privinţa importanţei semnalizării rutiere orizontale și verticale şi a contribuţiei acestora la îmbunătăţirea siguranţei pe şosele. Blogul poate fi accesat vizitând site-ul www.industriemica.ro și accesând secțiunea ”Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro.

”În contextul în care se vorbește din ce în ce mai des despre siguranța rutieră și despre modalitățile prin care aceasta poate fi îmbunătățită, sugerăm organismelor abilitate să acorde o mai mare atenție domeniului semnalizării rutiere,” a declarat directorul general al societății, domnul Ioan Matreș.

Pentru a pune la dispoziția tuturor celor interesați cele mai bune practici în domeniu, în cadrul blogului vor fi publicate studii, rapoarte şi statistici realizate de diverse instituții, atât la nivel național, cât și internațional, cu privire la siguranţa rutieră.

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de municipii, instituții, asociații profesionale/federații, companii și organizații non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent.

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990. Printre clienții importanți se numără: Consiliul Local Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Mediaș și Primăria Municipiului Câmpina.

Pentru informații suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon:  0244-543 515

Fax:       0244-543 606

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter