Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Termeni și condiții

Industrie Mică Prahova SA, cu sediul în Ploieşti, str. Găgeni nr. 107 este deţinătorul website-lui www.industriemica.ro. Concepţia grafică precum şi toate materialele incluse în paginile website-lui reprezintă proprietatea Industrie Mică Prahova SA. Nici o persoană, companie sau instituţie publică nu are dreptul să folosească imagini sau texte din conţinutul  acestui website fără aprobarea specifică a Industrie Mică Prahova SA.

Web site-ul poate conţine link-uri care trimit la alte locaţii web. Industrie Mică Prahova SA nu îşi asumă în nici un fel  responsabilitatea pentru conţinutul acestora şi nici nu sprijină în vreun fel (altfel decât specific declarat) societăţile deţinătoare.

Politica de confidențialitate

Industrie Mică Prahova SA vă protejează confidenţialitatea  şi respectă principiile Regulamentului UE al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Politica noastră de confidenţialitate explică clar modul în care colectăm datele personale şi cum sunt utilizate acestea. Vă asigurăm că Industrie Mică Prahova SA ia toate măsurile de securitate tehnice și organizaționale pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Abonare newsletter

Prin folosirea formularului de abonare vă exprimaţi acordul de a fi incluşi în baza noastră de date pentru comunicări ulterioare în forma unor newslettere periodice.  Respectivele newslettere sunt create pentru a vă ţine la curent cu produsele şi serviciile noastre dar şi cu cele mai noi ştiri din domeniu. Vă asigurăm că nu vom redistribui datele dumneavoastră de contact şi nu le vom utiliza în alte scopuri decât cele menţionate în prezentul document.

Cum se poate retrage consimţământul de folosire a datelor

Opţiunea de a nu primi comunicările noastre poate fi folosită oricând prin transmiterea unui mesaj la adresa de e-mail: newsletter@industriemica.ro .

Folosirea cookie-urilor

Pentru analiză, monitorizare şi evaluare, Industrie Mică Prahova SA foloseşte Google Analytics. Informaţiile obţinute prin utilizarea acestui serviciu sunt pur statistice şi sunt folosite în scopul îmbunătăţirii calităţii website-ului.

Prin utilizarea website-lui nostru sunteți de acord cu politica noastră de confidenţialitate.

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter