Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Istoric

În anul 1980 s-a înfiinţat Întreprinderea Judeţeană de Prestări Servicii şi Producţie Industrială Prahova (I.J.P.S.P.I.) care se ocupa cu realizarea de produse industriale destinate pieţei precum: vata medicinală, confecţii textile, tricotaje, covoare, materiale construcţii (var, mozaic, teracotă) şi prestări servicii – reparaţii auto, repasat stofe, prestaţii morărit, marcaje şi indicatoare rutiere.

Actuala Industrie Mică Prahova SA a luat fiinţă la data de 20 decembrie 1990 prin preluarea activului şi pasivului fostei I.J.P.S.P.I. şi ca urmare a Deciziei de înfiinţare numărul 837/1990 a Prefecturii Judeţului Prahova. 

În cei treizeci de ani de muncă pe o piață supusă modificărilor continue, Industrie Mică Prahova şi-a câștigat un bun renume și o poziție stabilă, prin adaptarea la nevoile acesteia. Nu a fost ușor, dar efortul de a menține forța de lucru și de a investi în achiziționarea utilajelor necesare a dat roade. În aceeași măsură, societatea  a investit în certificarea necesară operării în condiții optime.

În prezent, societatea produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei şi prestează activităţile de aplicare marcaje rutiere, instalare parapete protecţie şi montare relantisoare şi alte tipuri de mobilier stradal.

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter