Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Un an de zile de la lansarea blogului Drumul în siguranță

Share

„Blogul Drumul în siguranță, primul blog de companie axat pe tematica siguranței rutiere din România, a împlinit un an. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest an și ne exprimăm speranța că ne vor susține și de acum încolo. Vom continua să aducem în atenția opiniei publice, dar și a primăriilor, consiliilor locale și județene din România modalități de îmbunătățire a siguranței pe șosele, având în vedere faptul că țara noastră continuă să ocupe un nedorit loc întâi în clasamentul țărilor cu cel mai redus nivel al siguranței rutiere.

După cum am promis la inițierea acestui demers, pe parcursul anului am adus în atenția celor interesați cele mai bune practici în domeniu, dar și o serie de studii, rapoarte și statistici privind siguranța rutieră. Am arătat că semnalizarea rutieră, marcajele și indicatoarele rutiere sunt modalități simple prin care este redus numărul accidentelor rutiere. Vom continua să fim o sursă veridică de informații prin care să promovăm importanța și contribuția acestora la îmbunătățirea siguranței rutiere.” (Ioan Matreș, director general S.C. Industrie Mică Prahova S.A.)

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere în urmă cu un an. Ca parte a angajamentului asumat, societatea a creat blogul Drumul în siguranță, primul blog de companie din România care abordează tematica siguranței rutiere.

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de orașe, instituții, asociații profesionale/federații, companii și organizații non-guvernamentale din Europa au semnat acest doument până în prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40000 de vieți.

 

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter