Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

SC Industrie Mică Prahova SA în Topul firmelor prahovene 2014

Ploiești, 3 noiembrie 2014 – SC Industrie Mică Prahova SA a participat vineri, 31 octombrie, la Gala Topul Firmelor Prahovene 2014, organizată de  Camera de Comerț și Industrie Prahova,  unde a obținut Trofeul Responsabilitatea Socială a Companiilor, numărându-se astfel printre firmele care includ și aplică responsabilitatea socială în activitatea lor.

În cadrul aceleiași festivități, societatea a primit diploma pentru  ocuparea unui loc fruntaș (locul 4) printre întreprinderile din categoria Industrie, Fabricarea altor produse prelucrate din metal.

„Cele două premii câștigate în această seară ne  onorează, confirmând în același timp calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, precum și implicarea noastră” a declarat cu acest prilej domnul Ioan Matreș, director general al SC Industrie Mică Prahova SA. „Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie Prahova pentru recunoaștere și ne exprimăm convingerea că ne vom menține la standardul impus de aceste premii”, a continuat directorul general al SC Industrie Mică Prahova SA.

Potrivit reprezentanților Camerei de Comerț și Industrie Prahova, acest top este singurul cu adevărat relevant datorită celor cinci criterii unice de departajare a firmelor.

Ca parte a colaborării dintre SC Industrie Mică Prahova SA și Camera de Comerț și Industrie a României, societatea prahoveană s-a numărat printre companiile care au reprezentat țara noastră la Parlamentul European al Întreprinderilor, organizat luna trecută în Bruxelles. Evenimentul a avut loc în data de 16 octombrie, în hemiciclul Parlamentului European. Peste 750 de oameni de afaceri din Uniunea Europeană au participat la acest eveniment aflat la a treia ediție.

SC Industrie Mică Prahova SA activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale (marcaje și indicatoare rutiere) din anul 1990.

###

Pentru informații suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515

Fax:      0244-543 606

E-mail: iulia.matres@industriemica.ro

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter