Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Șosele pentru fiecare, campanie de prevenire în domeniul siguranței rutiere inițiată de Industrie Mică Prahova SA

Industrie Mică Prahova SA continuă susţinerea iniţiativei ROADPOL de promovare a importanţei siguranţei rutiere şi în acest an, prin campania Şosele pentru fiecare, demers iniţiat cu scopul diminuării numărului victimelor în trafic prin promovarea comportamentului responsabil atât din partea pietonilor, cât şi a conducătorilor auto, bicicliștilor și a altor utilizatori ai drumului.

Campania va fi derulată online în perioada 16 – 22 septembrie 2022 și va consta în o serie de articole, infografice și postări pe blogul Drumul în siguranță și pe pagina de Facebook a acestuia. Sloganul Zilelor Siguranţei Roadpol 2022, Stai în viaţă şi salvează vieţi, va reprezenta motorul campaniei implementate anul acesta de Industrie Mică Prahova SA.

Zilele Siguranței Roadpol (ROADPOL Safety Days) au fost lansate în vara anului 2020 și reprezintă succesoarea campaniei de succes organizate de TISPOL sub numele „Proiectul Edward”.  Zilele siguranței ROADPOL au loc întotdeauna în același timp cu Săptămâna europeană a mobilității a Comisiei Europene, între 16 și 22 septembrie. Scopul acestor zile este reducerea numărului evenimentelor rutiere la nivel european facând apel la toți utilizatorii drumului să-și regândească comportamentul pe şosele.

Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale de peste 30 de ani. În această perioadă a produs și instalat indicatoare rutiere și a realizat lucrări de marcaje rutiere la nivel local și național. Preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere în România a fost demonstrată prin semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi lansarea primului blog de companie în domeniul siguranţei rutiere din România, Drumul în siguranţă, precum și prin numeroase campanii create cu scopul diminuării numărului accidentelor rutiere.

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter