Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Principiile Cartei Europene a Siguranței Rutiere

Prin semnarea în urmă cu peste 2 ani a Cartei Europene a Siguranței Rutiere, SC Industrie Mică Prahova SA a ales să contribuie la salvarea a peste 40 000 de vieți. Astfel, am creat blogul de companie Drumul în siguranță, primul blog de companie din România care abordează problematica siguranței rutiere. În acest demers avem ca principale obiective comunicarea eficientă a informațiilor privind serviciile oferite de SC Industrie Mică Prahova SA, conștientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar și educarea acestora în privința importanței semnalizării rutiere orizontale și verticale și a contribuției acestora la îmbunătățirea siguranței pe șosele. Am ales în același timp să respectăm următoarele principii ale Cartei:

  1. Recunoaștem importanța dezvoltării unei culturi pozitive privind siguranța rutieră în Uniunea Europeană, cu scopul de a progresa spre „viziunea zero” în ceea ce privește siguranța rutieră și de a reduce la jumătate numărul de victime ale accidentelor rutiere.
  2. Recunoaștem importanța participării la o inițiativă europeană care reunește membri din toate statele membre și include organizații de toate tipurile și dimensiunile, cu sau fără experiență anterioară în siguranța rutieră.
  3. Credem că organizația noastră trebuie să întreprindă sau să sprijine acțiuni pentru siguranța rutieră în domeniul nostru de activitate.
  4. Alegem în mod voluntar acțiunea cea mai potrivită pentru nevoile, capacitățile și abilitățile noastre.
  5. Sprijinim schimbul de informații și experiențe între membrii Cartei Europene a Siguranței Rutiere pentru a facilita o mai bună înțelegere a siguranței rutiere.
  6. Credem într-o comunicare deschisă, onestă și corectă.
  7. Prețuim drepturile, credințele și cultura fiecărui membru și ale fiecărui individ și ne vom trata reciproc cu cel mai înalt grad de respect și demnitate.
  8. Vom beneficia de aceleași drepturi ca toți ceilalți membri în ceea ce privește accesul și distribuirea informațiilor, participarea la evenimentele Cartei și utilizarea identității vizuale a acesteia.
  9. Înțelegem obligația Cartei de a respecta reguli stricte de etică pentru a evita abuzurile privind calitatea de membru.

SC Industrie Mică Prahova SA

 

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter