Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. foloseşte o maşină de marcaj echipată la standarde europene pentru a trasa marcajele rutiere în municipiul Slobozia

Ploieşti, 12 noiembrie 2012 –  S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a realizat lucrările de aplicare a marcajelor rutiere pe străzile municipiului Slobozia cu o maşină de marcaj echipată în conformitate cu standardele europene în domeniu. Societatea a câştigat licitaţia în vara acestui an, lucrările fiind executate într-o perioadă scurtă de timp în luna septembrie. Potrivit prevederilor contractuale, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a trasat atât marcaje longitudinale, cât şi marcaje transversale, treceri pentru pietoni şi săgeţi de orientare.

Pentru aplicarea marcajelor, societatea a folosit o maşină produsă în Germania şi dotată cu un motor cu emisii reduse de noxe, în concordanţă cu standardele europene şi mondiale EU Stage III A, respectiv TIER IV. „Dorim astfel să ne reafirmăm preocuparea constantă pentru a garanta o calitate excepţională a marcajelor rutiere, dar şi pentru a respecta reglementările în ceea ce priveşte emisia de noxe,” a declarat directorul general al societăţii, domnul Ioan Matreş.

Caracteristicile deosebite ale maşinii de marcaj rutier utilizate (în special acţionarea hidraulică) au permis trasarea a 4363 mp de marcaje longitudinale într-un interval de câteva zile. În acelaşi timp, au fost aplicate şi marcaje transversale, treceri pentru pietoni şi săgeţi de orientare. După cum a fost specificat în caietul de sarcini, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a utilizat microbile reflectorizante în executarea marcajelor rutiere de pe raza municipiului Slobozia.

Pe lângă activitatea de aplicare a marcajelor rutiere, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei. Printre clienţii majori ai societăţii se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Câmpina şi Primăria Municipiului Mediaş.

###

Pentru informaţii suplimentare:

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter