Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Industrie Mică Prahova SA susţine ROADPOLSafetyDays prin campania Ai grijă cum conduci!

Ploieşti – 15 septembrie, 2020 – Industrie Mică Prahova SA se implică din nou în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea ROADPOLSafetyDays, proiect organizat de ROADPOL și susținut de Comisia Europeană. În perioada 16-23 septembrie 2020, societatea va derula o campanie online prin blogul Drumul în siguranță și pagina de Facebook a acestuia. Campania cu numele Aigrijă cum conduci ! va consta în publicarea de articole și infografice pe teme precum viteza, conducerea preventivă, neatenţia la volan, dar și statistici privind accidentele rutiere care vor fi difuzate zilnic sub hashtagul #Aigrijacumconduci.

Scopul declarat al aceste campanii este conștientizarea necesității unei implicări mai mari la nivel local și național  în domeniul siguranței rutiere, România continuând să fie țara cu cel mai mare număr de decese provocate de evenimente rutiere din Uniunea Europeană.

Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990. Aceasta şi-a confirmat preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere în România prin semnarea în anul 2013 a Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi crearea primului blog de companie în domeniul siguranţei rutiere din România, Drumul în siguranţă (www.blog.industriemica.ro).

ROADPOLSafetyDays este susținut de către toate cele 30 de state membre ROADPOL  și de către un număr din ce în ce mai mare de branduri recunoscute, iar organizațiile specializate în domeniul siguranței rutiere s-au angajat să conlucreze cu ROADPOL pentru promovarea proiectului cât mai mult posibil.

###

Pentru informații suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Industrie Mică Prahova SA

Telefon: 0244 – 543 515

Fax:        0244 – 543 606

E-mail: iulia.matres@industriemica.ro

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter