Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Industrie Mică Prahova SA, printre laureaţii Topului Firmelor Prahovene 2020

Ploiești, 23 noiembrie 2020  – Industrie Mică Prahova SA s-a numărat printre laureaţii Topului Firmelor Prahovene 2020, desfăşurat în mediul online anul acesta. În cadrul evenimentului conceput şi  prezentat săptămâna trecută de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, societatea prahoveană a obţinut un premiu  în categoria Industrie/ Întreprinderi Mici precum şi o Distincţie pentru Responsabilitate Socială.

Participarea  la Topul Firmelor Prahovene ne onorează în fiecare an, a declarat cu acest prilej domnul Ioan Matreş, director general al Industrie Mică Prahova SA. Anul acesta ea are o încărcătură specială atât ca urmare a pandemiei care a transferat evenimentul în mediul online, cât şi datorită faptului că în acest an aniversăm 30 de ani de activitate post-comunistă.

Mulţumim Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova atât pentru distincţiile acordate cât şi pentru organizarea impecabilă a evenimentului,” a adăugat acesta.       

Industrie Mică Prahova SA activează în domeniul semnalizării rutiere orizontale și verticale din anul 1990 și are clienți primării și consilii locale și județene din România.

Pentru informații suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244 543 515

Fax:        0244 543 606

E-mail: iulia.matres@industriemica.ro

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter