Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Industrie Mică Prahova SA, în Topul Firmelor Prahovene 2021

Ploieşti, 18 noiembrie 2021 – Cu prilejul celei de-a 28-a ediţii a Galei „Topului Firmelor Prahovene”, cel mai important eveniment al comunităţii prahovene de afaceri, desfăşurat şi anul acesta în mediul online, Industrie Mică Prahova SA s-a situat printre laureaţi, ocupând un meritoriu loc 7 în categoria Industrie, Întreprinderi mici. De asemenea, societatea a primit cu acest prilej şi Trofeul Responsabilitatea Socială a Întreprinderilor, confirmând încă o dată preocuparea constantă pentru acest domeniu concretizată în numeroasele campanii de siguranţă rutieră derulate de-a lungul timpului.

„Am reuşit ca în urma unui an plin de provocări pentru mediul de afaceri, după cum menţiona și Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, domnul Aurelian Gogulescu în alocuţiunea din debutul filmului de prezentare al galei, să fim din nou printre companiile premiate,” a declarat cu acest prilej domnul Matreş Ioan, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Industrie Mică Prahova SA. „Ca de fiecare dată, suntem onoraţi să ne aflăm în compania unora dintre cele mai performante firme din judeţ în domeniile lor de activitate în cadrul acestui prestigios eveniment,” a adăugat acesta.

Industrie Mică Prahova S.A., societate membră a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova,  activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale de peste 30 de ani. În această perioadă şi-a creat și consolidat un nume prin producerea și instalarea indicatoarelor rutiere precum și prin realizarea lucrărilor de marcaje rutiere contractate la nivel local și național. Societatea prahoveană şi-a afirmat preocuparea pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere în România prin semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere şi lansarea primului blog de companie în domeniul siguranţei rutiere din România, Drumul în siguranţă, precum și prin numeroase campanii create cu scopul diminuării numărului accidentelor rutiere.

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter