Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Industrie Mică Prahova SA aniversează 25 de ani de activitate

15 decembrie, 2015 – În acest an, Industrie Mică Prahova SA aniversează 25 de ani de activitate. Societatea operează cu succes pe piaţa semnalizării rutiere orizontale şi verticale din judeţul Prahova, dar şi pe cea naţională.

În cei 25 de ani de activitate Industrie Mică Prahova SA a efectuat lucrări de calitate în domeniul marcajelor rutiere,  al indicatoarelor rutiere, dar şi al instalării parapetelor orizontale şi a altor elemente de siguranţă rutieră.

Cu prilejul acestei aniversări, Industrie Mică Prahova SA a lansat un film de prezentare a societăţii, pentru a familiariza pe cei interesaţi cu activitatea, produsele şi serviciile oferite. Filmul a fost adus în atenţia publicului pentru prima oară în cadrul evenimentului denumit Prahova – poartă deschisă investiţiilor şi organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova la mijlocul acestui an. Ca parte a prezentării realizate, societatea a menţionat rolul covârşitor al marcajelor şi al indicatoarelor rutiere în menţinerea unei bune siguranţe pe şosele, reiterând angajamentul asumat prin semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere în urmă cu trei ani şi prin care a ales să contribuie la salvarea a peste 40 000 de vieţi omeneşti.

La acest moment special din activitatea societăţii, directorul general al acesteia, domnul Ioan Matreş a declarat: „Este o aniversare care ne onorează, deoarece un număr mic de societăţi cu capital românesc din judeţul Prahova, dar şi la nivel naţional au atins o vârstă asemănătoare. Am creat acest film de prezentare atât pentru a sărbători cei 25 de ani de activitate, dar şi pentru a atrage încă o dată atenţia asupra importanţei covârşitoare a marcajelor şi a indicatoarelor rutiere în siguranţa drumurilor.”

„Marcajele rutiere nu sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităţilor la începutul primăverii. Cu acest motto am iniţiat blogul Drumul în siguranţă, primul blog de companie din România axat exclusiv pe tematica siguranţei rutiere. Acest blog a fost creat în urmă cu aproape trei ani, ca parte a angajamentului asumat de Industrie Mică Prahova SA în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranţei Rutiere,” a adăugat directorul societăţii prahovene.

Carta Europeană a Siguranţei Rutiere este o iniţiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de evenimente nedorite. Peste 2300 de municipii, asociaţii profesionale/federaţii, companii şi asociaţii non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent.

###

Pentru informaţii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreş

Specialist relaţii publice

Telefon: 0244-543 515,

0244-524 661

Fax:      0244-543 606

E-mail: iulia.matres@industriemica.ro

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter