Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Indicatoare noi pentru drumurile din judeţul Bistriţa-Năsăud

Ploieşti, 27 octombrie 2011 – La începutul săptămânii viitoare, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. va iniţia operaţiunea de producţie, furnizare şi montare a 394 indicatoare noi de circulaţie pe drumurile judeţene din Bistriţa-Năsăud. În urmă cu două săptămâni, societatea ploieşteană a câştigat licitaţia organizată în acest scop de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.  Pe lângă amplasarea de indicatoare rutiere, contractul semnat cu autoritatea judeţeană mai prevede şi instalarea unui parapet metalic de protecţie în lungime de 100 m. Conducerea societăţii estimează că întregul proces va fi încheiat în 30 de zile.

„Am semnat contractul cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud în urmă cu două zile şi suntem pregătiţi să începem producţia semnelor de circulaţie şi a parapetului metalic ,” a menţionat directorul general al S.C. Industrie Mică Prahova S.A., domnul Ioan Matreş. „Una dintre preocupările noastre primordiale este să asigurăm implementarea prevederilor contractuale în timp util şi la standarde înalte de eficienţă. Siguranţa rutieră este un domeniu în care jumătăţile de măsură nu-şi au locul. De activitatea noastră depind vieţi omeneşti, fiind demonstrat la nivel internaţional că atât marcajele cât şi indicatoarele rutiere contribuie fundamental la reducerea numărului de accidente pe şosele,” a concluzionat reprezentantul societăţii prahovene.

Începând cu 1 noiembrie, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. va asigura producţia, transportul şi montarea a 104 de indicatoare de orientare, 60 de indicatoare de restricţie, 56 de reglementare, 138 de avertizare şi 36 indicatoare diverse pe şoselele din judeţul Bistriţa-Năsăud.

De la începutul acestui an, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a mai câştigat licitaţia privind executarea, montarea şi întreţinerea indicatoarelor de circulaţie în judeţul Alba, precum şi contractele pentru realizarea de marcaje rutiere în municipiile Mediaş şi Slobozia.

În domeniul siguranţei drumurilor, S.C. Industrie Mică Prahova S.A produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei, executând totodată activităţi de marcaje rutiere. Printre clienţii majori ai societăţii se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Mediaş, Primăria Municipiului Câmpina şi Real Hypermarket.

###

Pentru informaţii suplimentare:

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter