Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Drumuri sigure pentru toţi, proiect inițiat de Fundația Brake și susţinut de Industrie Mică Prahova SA, premiat în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2023

Ploieşti, 6 aprilie 2023 – Proiectul Drumuri sigure pentru toţi, implementat în cursul anului trecut de Industrie Mică Prahova SA şi Drumul în siguranţă s-a numărat printre campaniile premiate aseară în cadrul Galei Romanian CSR Awards, 2023. Competiţia Romanian CSR Awards şi-a desemnat câştigătorii din acest an în cadrul unui eveniment desfăşurat la Palatul Ghica Tei din Bucureşti. Cu această ocazie, proiectul iniţiat de Fundaţia Brake din Marea Britanie şi susţinut de Industrie Mică Prahova SA a primit MENŢIUNE în categoria PARTENERIAT INTERSECTORIAL.

Evenimentul a reunit înr-o atmosferă festivă aproape 200 de oameni din companiile din toată țara. Juriul competiţiei CSR Awards, compus din 20 de persoane aflate la conducerea unor corporaţii, fundaţii, asociaţii şi organizaţii non-profit importante din România, a ales câştigătorii acestei ediţii.

„Este pentru al doilea an consecutiv când un proiect derulat de Industrie Mică Prahova SA este declarat câştigător în această prestigioasă competiţie naţională. Suntem deopotrivă bucuroşi şi mândri să ne aflăm din nou printre laureaţii Galei Romanian CSR Awards,” a declarat cu acest prilej Iulia-Mihaela Matreș, Director general adjunct al Industrie Mică Prahova SA.

Drumuri sigure pentru toți, proiectul pus în practică în noiembrie 2022 ca parte integrantă a Săptămânii Siguranței Rutiere (Road Safety Week) a avut și are scopul de a reuni comunități și profesioniști din domenii diferite cu scopul reafirmării dreptului fiecărei persoane de a se deplasa în siguranță pe șosele. Mesajul central al campaniei este că viața fiecărui om contează pe șosea, indiferent de unde vine acesta și de modalitatea de transport pe care o alege.

Competiția Romanian CSR Awards-Gala Companiilor Sustenabile-Ediția XI are ca obiectiv aducerea în prim-planul opiniei publice și punerea în valoare a proiectelor, produselor și campaniilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială ale companiilor din România implementate pe parcursul anului precedent. Demersul este susținut de CSR Media, singura platformă dedicată exclusiv acțiunilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială derulate de companiile și fundațiile corporative din țara noastră.

Industrie Mică Prahova SA își derulează activitatea în domeniul semnalizării orizontale și verticale. În cei peste 30 de ani de activitate a produs și a instalat indicatoare rutiere și a aplicat marcaje rutiere dar și alte obiecte de semnalizare rutieră la nivel local și național. Pe lângă activitatea derulată în acest domeniu, societatea a manifestat un interes constant în promovarea siguranței rutiere, implementând o serie de campanii create cu scopul diminuării numărului evenimentelor rutiere.

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter