Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

Primul blog de companie privind siguranţa rutieră din România împlinește un an

Ploiești, 7 mai 2013 –  Drumul în siguranță, blogul de companie creat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. pe tematica siguranței rutiere aniversează un an de zile. Blogul a fost creat ca parte a angajamentului asumat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranței Rutiere.

Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficientă a informaţiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mică Prahova S.A., conştientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar şi educarea acestora în privinţa importanţei semnalizării rutiere orizontale și verticale şi a contribuţiei acestora la îmbunătăţirea siguranţei pe şosele. Blogul poate fi accesat vizitând site-ul www.industriemica.ro și accesând secțiunea ”Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro.

Cu acest prilej, directorul general al societății, domnul Ioan Matreș, a declarat:  „Blogul Drumul în siguranță, primul blog de companie axat pe tematica siguranței rutiere din România, a împlinit un an. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest an și ne exprimăm speranța că ne vor susține și de acum încolo. Vom continua să aducem în atenția opiniei publice, dar și a primăriilor, consiliilor locale și județene din România modalități de îmbunătățire a siguranței pe șosele, având în vedere faptul că țara noastră continuă să ocupe un nedorit loc întâi în clasamentul țărilor cu cel mai redus nivel al siguranței rutiere.”

Pentru a pune la dispoziția tuturor celor interesați cele mai bune practici în domeniu, în cadrul blogului vor fi publicate studii, rapoarte şi statistici realizate de diverse instituții, atât la nivel național, cât și internațional, cu privire la siguranţa rutieră.

„După cum am promis la inițierea acestui demers, pe parcursul anului am adus în atenția celor interesați cele mai bune practici în domeniu, dar și o serie de studii, rapoarte și statistici privind siguranța rutieră.  Am arătat că semnalizarea rutieră, marcajele și indicatoarele rutiere sunt modalități simple prin care este redus numărul accidentelor rutiere. Vom continua să fim o sursă veridică de informații prin care să promovăm importanța  și contribuția acestora la îmbunătățirea siguranței rutiere,” a adăugat directorul general al societății.

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a semnat carta Europeană a Siguranței Rutiere în urmă cu un an. Ca parte a angajamentului asumat, societatea a creat Drumul în siguranță, primul blog de companie din România care abordează tematica siguranței rutiere.

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de municipii, instituții, asociații profesionale/federații, companii și organizații non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent.

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990 și are clienți primării, consilii locale și județene din România.

Pentru informații suplimentare:

Iulia-Mihaela Matreș

Specialist relații publice

MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515

Fax:       0244-543 606

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter