Siguranța rutieră

Campanii Industrie Mică Prahova SA

SC Industrie Mică Prahova SA lansează website-ul www.industriemica.ro

Ploieşti, 3 august 2010 – Pentru a îmbunătăţi comunicarea cu clienţii săi, dar şi în scopul atingerii transparenţei în relaţia cu mass-media, SC Industrie Mică Prahova SA a pus în funcţiune website-ul www.industriemica.ro. La adresa web menţionată cei interesaţi pot afla date privind compania, istoricul acesteia, structura acţionariatului, dar mai ales informaţii legate de principalele activităţi desfăşurate, şi anume cele de producere a tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei şi executarea de marcaje orizontale.

“Acest website serveşte unei nevoi mai vechi a companiei noastre, aceea de a ne prezenta produsele şi serviciile astfel încât acestea să fie accesibile potenţialilor clienţi, fie aceştia primării, consilii locale şi judeţene, societăţi comerciale sau persoane fizice, a declarat domnul Ioan Matreş, director general al SC Industrie Mică Prahova SA. “Ne adresăm totodată şi clienţilor actuali, dar şi reprezentanţilor mass-media deoarece le oferim posibilitatea de a avea o imagine clară cu privire la societatea noastră precum şi la activitatea pe care o desfăşurăm,” a adăugat acesta. “Marcajele şi indicatoarele rutiere salvează vieţi. Majoritatea studiilor realizate pe această temă demonstrează importanţa covârşitoare a unei bune semnalizări în menţinerea şi îmbunătăţirea siguranţei rutiere pe drumurile publice,” a concluzionat directorul general al SC Industrie Mică Prahova SA.

Cele mai recente achiziţii ale societăţii, şi anume maşina de marcat Hofmann H-18 Universal, presa hidraulică pe 4 coloane de 200 tf, ghilotina hidraulică, instalaţia de vopsit în câmp electrostatic şi cutter plotter-ul sunt de asemenea incluse în paginile website-ului alături de portofoliul de lucrări şi certificările obţinute.

La construcţia website-ului au fost folosite cele mai noi tehnologii şi un design web original, însă accentul a fost pus pe simplitate şi o interfaţă uşor de utilizat. Varianta în limba engleză a fost realizată cu scopul de a oferi posibililor parteneri internaţionali accesul la oferta SC Industrie Mică Prahova SA.

SC Industrie Mică Prahova SA s-a înfiinţat în anul 1990, când a preluat activul şi pasivul fostei Întreprinderi Judeţene de Prestări Servicii şi Producţie Industrială Prahova. Societatea produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei şi prestează activităţile de marcaje rutiere, reparaţii autoturisme şi vopsit suprafeţe metalice în câmp electrostatic.

# # #

Pentru informaţii suplimentare:

  • Iulia Matreş
  • Specialist relaţii publice
  • Telefon: 0244-543 515, 524 661
  • Fax:      0244-543 606
  • E-mail: office@industriemica.ro

Industrie Mică Prahova SA

producție și montaj toate tipurile de indicatoare rutiere; aplicare de marcaje orizontale pe drumuri publice

Newsletter