Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Despre noi

Industrie Mică Prahova SA este o societate pe acţiuni al cărei principal domeniu de activitate îl constituie producţia tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei. Obiectul secundar de activitate constă în executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale sau județene precum și inspecții tehnice periodice.

 

A386_010607_A._small

  

   1-Thermoplastic-road-mark 

    
   

Striping_spraying

 
    
   

Datorită experienţei dobândite în semnalizarea rutieră orizontală şi verticală, societatea şi-a câştigat un bun renume şi o poziţie stabilă  pe o piaţă în continuă schimbare, reuşind să se adapteze cu succes nevoilor acesteia.

 

Prin permanenta îmbunătăţire a calităţii produselor şi serviciilor oferite, Industrie Mică Prahova SA urmăreşte satisfacerea cerinţelor clienţilor actuali şi atragerea de noi clienţi.

 

Având spaţii şi terenuri în tot judeţul, Industrie Mică Prahova SA desfăşoară şi activitatea de închiriere spaţii comerciale, spaţii de producţie şi pentru birouri.