Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Ȋnchiriere spaţii

Industrie Mică Prahova SA închiriază spaţii comerciale, spaţii pentru producţie şi birouri în Ploieşti, Buşteni, Vălenii de Munte, Breaza.

 

2n  137_3_SchitaShowRoomMonicaP   kitchen1-300x234

 
Acasă

Industrie Mică Prahova SA este activă pe piaţa semnalizării şi a marcajelor rutiere din anul 1990, fiind specializată în:

 ● producerea şi montarea tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei

 ● executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale şi judeţene

 

Pe întreg parcursul activităţii sale, Industrie Mică Prahova SA a manifestat un interes permanent în modernizarea şi extinderea capacităţii de producţie, astfel consolidându-şi poziţia într-un mediu cu o concurenţă acerbă.

 

Principalul avantaj competitiv de care beneficiază societatea este calitatea indicatoarelor produse şi a marcajelor executate, în întreaga sa activitate neînregistrându-se nici un refuz calitativ.

 

Unul dintre principalele obiective încă de la înfiinţarea societăţii a fost crearea, menţinerea şi consolidarea relaţiilor cu clienţii săi, în scopul fidelizării acestora. 

 

Industrie Mică Prahova SA deţine certificările ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru domeniile: proiectare, execuţie şi amplasare marcaje şi indicatoare rutiere pe drumurile publice, amplasare indicatoare kilometrice şi hectometrice pe drumurile publice, amplasare parapeţi metalici de protecţie pe drumurile publice. Totodată, societatea a primit Certificatul de Atestare Tehnică emis de Asociaţia Profesională de Drumuri şi Poduri din România pentru execuţie lucrări de semnalizare orizontală şi verticală şi dispozitive aferente siguranţei circulaţiei.