Sigla_noua

INDUSTRIE MICĂ PRAHOVA SA

Deschidem drumuri noi

 

Română (România)Engleză

NOUTĂŢI

 

Blogul Drumul în siguranță publică rezultatele sondajului privind siguranța rutieră a copiilor la aniversarea celui de-al treilea an de la înființare

Citeşte mai mult...

Acasă

Industrie Mică Prahova SA este activă pe piaţa semnalizării şi a marcajelor rutiere din anul 1990, fiind specializată în:

 ● producerea şi montarea tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei

 ● executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale şi judeţene

 

Pe întreg parcursul activităţii sale, Industrie Mică Prahova SA a manifestat un interes permanent în modernizarea şi extinderea capacităţii de producţie, astfel consolidându-şi poziţia într-un mediu cu o concurenţă acerbă.

 

Principalul avantaj competitiv de care beneficiază societatea este calitatea indicatoarelor produse şi a marcajelor executate, în întreaga sa activitate neînregistrându-se nici un refuz calitativ.

 

Unul dintre principalele obiective încă de la înfiinţarea societăţii a fost crearea, menţinerea şi consolidarea relaţiilor cu clienţii săi, în scopul fidelizării acestora. 

 

Industrie Mică Prahova SA deţine certificările ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru domeniile: proiectare, execuţie şi amplasare marcaje şi indicatoare rutiere pe drumurile publice, amplasare indicatoare kilometrice şi hectometrice pe drumurile publice, amplasare parapeţi metalici de protecţie pe drumurile publice. Totodată, societatea a primit Certificatul de Atestare Tehnică emis de Asociaţia Profesională de Drumuri şi Poduri din România pentru execuţie lucrări de semnalizare orizontală şi verticală şi dispozitive aferente siguranţei circulaţiei.